Utile

Cupola din sticla – Moduri de utilizare

Cupola din sticla, denumita si Cloches din sticla sau borcane Bell este o carcasa de sticla destul de frumoasa, care se preteaza perfect la orice fel de utilizare decorativa. A fost dezvoltat initial la sfarsitul secolului al XVII-lea pentru a proteja plantele tinere de inghet si frig.

Indiferent daca sunteti o florarie in cautarea modului perfect de a afisa o noua gama de orhidee, sau un proprietar de afaceri mici care cauta modalitati unice de a-si prezenta produsele, cupola din sticla este vitrina perfecta.

Iata cateva sugestii simple despre cum sa profitati la maxim aceste vitrine convingatoare si placute din punct de vedere estetic:

1. Afisarea deliciilor gastronomice

In loc sa foloseasca o farfurie sau un bol plictisitor pentru a afisa mancarea, gazdele sau proprietarii de cafenele ar trebui sa caute sa-si afiseze deserturile superbe, sau chiar produsele lor proaspete, intr-un cloche de sticla.

De la fructe si legume sau prajituri frumoase, biscuiti si cupcakes, cloches-urile sunt perfecte pentru evidentierea deliciilor gastronomice.

2. Expunere de flori

Fie ca este folosita pentru aranjamente florale elaborate sau doar o singura tulpina intr-o vaza , cupola de sticla nu arata niciodata mai frumos decat atunci cand expune flori.

Fie ca vreti sa atraga atentia clientilor asupra unei flori noi spectaculoase sau ca puneti in valoare un aranjament de nunta, cupola din sticla este perfecta.

3. Creare unor mini gradini

Terrarium, mini gradinile de interior cultivate intr-un recipient de sticla poate fi frumos afisat intr-un borcan cupola de sticla.

Ele sunt podoaba perfecta pentru bai sau spatii de locuit si nu necesita intretinere mare, spre deloc, dincolo de apa ocazionala.

Aceste mini gradini sunt decorative si incredibil de calmante, iar ornamentul botanic ideal pentru cei care doresc sa minimizeze dezordinea.

4. Decoratiuni de nunta

Cloches-urile pentru nunti nu au fost niciodata mai populare.

De la afisarea florilor de nunta, prajituri sau chiar pantofi de nunta stralucitori – incrustarea decoratiunilor tale in sticla vor oferi un plus de versatilitate.

5. Decoratiuni de Craciun

Puteti continua sa folositi cupolele de sticla pe tot parcursul anului, de la o petrecere de ceai dupa-amiaza in ianuarie, pana la Craciun.

De la afisarea globuletelor de Craciun de diferite culori cu panglici simple din satin pana la lumanari, fructe de padure, fulgi de zapada din hartie si renii – au un impact ridicat, dar si usor de realizat.